Protiv Leotara u noćnom terminu

Zrinjski traži pobjedu za zagrijavanje za Tobol

Zrinjski će treći put zaredom igrati pred svojim navijačima, a ovaj put protivnik će mu biti Leotar iz Trebinja.
Sport / Nogomet | 31. 07. 2022. u 07:35 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski imat će u posljednjih par tjedana čak četiri domaće utakmice. Nakon domaćih susreta sa Željezničarom i Tiranom na rasporedu je večeras utakmica s Leotarom, a onda ga u četvrtak čeka još jedna europska, s kazahstanskim Tobolom.

S Leotarom su Plemići u trećem kolu Premijer lige trebali igrati u Trebinju, ali su zamijenili domaćinstvo i stoga što im uskoro slijede radovi na stadionu, pa će im biti nedostupan, a i što je u ovo doba još vruće pa se može igrati u noćnom terminu.

I dok Zrinjski traži prve bodove u prvenstvu, Leotar ima jedan i to iz gostujuće utakmice kod Željezničara.

"Leotar ima izmijenjenu ekipu u ovoj sezoni, a došao im je i novi trener. Sigurno da će se željeti iskupiti za loš nastup protiv Sloge u Modriči, ali i njihova utakmica sa Željezničarom, a i naša s istim protivnikom, dokaz je da se nitko ne smije podcijeniti. Ne sumnjam da ćemo ući maksimalno ozbiljno i uzeti tri boda", kazao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Za domaće neće igrati Josip Ćorluka zbog crvenog kartona protiv Željezničara, a ni Slobodan Jakovljević koji se još nije oporavio od ozljede lista noge. Od ostalog kadra Jakirović će izdvojiti one koji imaju više snage nakon utakmice s Tiranom.
 
"Samo je stvar energije, odnosno potrošnje u utakmici s TIranom. Imamo dosta opcija i svatko može iskočiti, a zapravo će neki i dobiti priliku da naprave svoj dio posla", dodao je Jakirović.
 
Početak utakmice Zrinjskog i Leotara je u 21.05, a prijenos je na Arena Sport.
Kopirati
Drag cursor here to close