Fešti kraja nema!

Zrinjski sutra ispred Kosače pred tisućama navijača slavi duplu krunu

HŠK Zrinjski Mostar povodom osvajanja dvostruke krune poziva sve navijače na zajedničku proslavu u utorak, 23. svibnja od 20 sati na platou ispred H.D. Herceg Stjepan Kosača
Sport / Nogomet | 22. 05. 2023. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak proslave zakazan je za utorak s početkom u 20 sati, pred navijače će izaći kompletna momčad, a za atmosferu je zadužen Deja Vu band.

Središnji dio večeri obilježit će izlazak i obraćanje igrača i stručnog stožera HŠK Zrinjski Mostar s pročelja H.D. Herceg Stjepan Kosača.

U razdoblju od 18 do 20 sati navijačima će biti omogućeno slikanje s peharima naslova prvaka BiH i osvajača Kupa BiH, a isti će se nalaziti u posebnoj zoni ispred fontane.



Podsjetimo, mostarski Zrinjski potvrdio je kako je najbolji nogometni kolektiv u Bosni i Hercegovini.

HŠK Zrinjski u nedjelju je osigurao naslov prvaka BiH četiri kola prije kraja, time obranivši naslov iz prošle godine i osvojivši osmi naslov ukupno.

Budući da se Premijer liga igra nekih dvadesetak godina, točnije od sezone 2002./2003., definitivno je jasno kako je mostarski klub daleko najuspješniji sudionik ove lige.

Mostarci su i po prvi put došli do dvostruke krune nakon što su u finalu Kupa BiH prije pet dana u Zenici svladali Velež rezultatom 1:0 i sada sigurno s nestrpljenjem očekuju protivnika i prvu utakmicu na svom stadionu u pretkolu Lige prvaka na obnovljenom travnjaku.

Kopirati
Drag cursor here to close