Europski!

VIDEO | Zrinjski objavio poruku navijačima

''Podsjećamo navijače na sve rigoroznija UEFA-ina pravila i nultu toleranciju prema bilo kakvom obliku nasilja, pirotehnike ili rasizma'', objavio je klub.
Sport / Nogomet | 06. 07. 2022. u 15:08 Bljesak.info
HŠK Zrinjski - FC Sheriff / Budi se, grade.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Kako bi se izbjegle velike gužve pred sam početak utakmice, ulazi za gledatelje bit će otvoreni od 18 sati zbog čega molimo navijače da svoj dolazak na utakmicu planiraju ranije'', poručio je HŠK Zrinjski navijačima.

Mostarski je klub naveo i kako će besplatne ulaznice djeci do 14 godina generalnog sponzora M.T. Abraham Group, koja dolaze u pratnji roditelja, biti podijeljene najbržima od 18:00 sati na južnom ulazu prilikom ulaska na stadion.

''Podsjećamo navijače na sve rigoroznija UEFA-ina pravila i nultu toleranciju prema bilo kakvom obliku nasilja, pirotehnike ili rasizma. Poštujmo protivnički klub, ali i najprije svoj jer samo zajednički stvaramo jak mostarski europski Zrinjski!'', poručio je prvak BiH uoči utakmice.

Podsjećamo, večeras od 20 sati nogometaši Zrinjskog igraju susret prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Sheriffa iz Tiraspola. 

Trener bh prvaka, Sergej Jakirović, zadržao je glavninu momčadi koja je prošle rekordne sezone došla do naslova prvaka Bosne i Hercegovine i strateg „Plemića” smatra kako je to najveća snaga njegove ekipe.

''Naša prednost je uigranost i momčadska igra koja je na jako visokoj razini'', rekao je, između ostalog, Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close