Provjera pred Armeniju

Zrinjski savladao Posušje, Rendulića brine pozicija stopera

"Jasno je da nam treba stoper, s obzirom na to da smo ostali na Seniću i Barišiću. To je puno premalo za sve ono što nas čeka u narednom periodu", kaže Rendulić.
Sport / Nogomet | 05. 07. 2023. u 01:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj provjeri pred nastup u pretkolu Lige prvaka, nogometaši Zrinjskog su na terenu Sveučilišnog kampusa u Rodoču savladali Posušje 3:1. U prvom poluvremenu publika je vidjela tri gola.

Strijelci za Zrinjski bili su Ivančić i Bilbija dok je jedini gol za goste postigao Dominik Begić. U drugom dijelu još jedan gol je dodao Bilbija.

Zrinjski je utakmicu počeo u sastavu Marić, Ćorluka, Senić,
Barišić, Marin, Stanić, Ivančić, Čanađija, Malekinušić, Tičinović, Bilbija.

Nakon utakmice, trener aktualnih prvaka i osvajača Kupa se dotakao gorećeg problema oko ozljeda pojedinih igrača. Ivana Jukića, Marina Magdića i Sloboda Jakovljevića.

"Jasno je da nam treba stoper, s obzirom na to da smo ostali na Seniću i Barišiću. To je puno premalo za sve ono što nas čeka u narednom periodu. Tu sigurni tražimo adekvatno rješenje, naći ćemo ga vrlo brzo. Ta je pozicija prioritet i vidjet ćemo još prema naprijed, krila, hoćemo li dovesti još nekog igrača", naglasio je Rendulić. 

Kopirati
Drag cursor here to close