Službeni debi Rendulića

Zrinjski rutinski u četvrtfinale, Laktašima četiri komada u Čitluku

U prvoj službenoj utakmici u nastavku sezone, te prvoj pod vodstvom Krunoslava Rendulića, Zrinjski je svladao Laktaše i prošao u četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine.
Sport / Nogomet | 19. 02. 2023. u 14:50 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog rutinski su prošli u četvrtfinale Kupa BiH, svladavši Laktaše s 4:0 u Čitluku. Zbog radova na njihovom stadionu nogometaši Zrinjskog vjerojatno će do kraja polusezone igrati u Čitluku, a zbog kazne Saveza utakmica je bila bez prisustva navijača.

Ipak, to nije smetalo Plemićima da bez većih problema svladaju člana Prve lige Republike Srpske, te donesu prvu pobjedu novom treneru Krunoslavu Renduliću.

Odličan je bio i novi igrač Antonio Ivančić koji je sudjelovao kod sva tri prva gola Zrinjskog. Ivančić je za vodstvo asistirao Hrvoju Barišiću, a kod 2:0 njegov ubačaj iz prekida Slobodan Jakovljević glavom je vratio loptu Nemanji Bilbiji, koji je iz voleja pogodio mrežu gostiju.

Foto: Bljesak.info / Zrinjski rutinski u četvrtfinale, Laktašima četiri komada u Čitluku

I treći gol pao je iz prekida, a Ivančić je asistirao Josipu Ćorluku. U 76. minuti Bilbija je svojim drugim golom pogodio za 4:0. Najbolji igrač Zrinjskog pogodio je "malu mrežu" s nekih 15 metara nakon velike gužve.

Gosti su se bunili smatrajući da je sudac trebao prekinuti igru, jer je jedan igrač Laktaša ležao u šesnaestercu, no Benjamin Deljković pokazao je na centar. Zanimljivo da je i taj gol pao iz prekida, odnosno nakon ubačaja iz slobodnog udarca s lijeve strane.

Ovom pobjedom Zrinjski se priključio gradskom rivalu Veležu, te Rudaru, Zvijezdi i Željezničaru u četvrtfinalu.

Kopirati
Drag cursor here to close