Danilo Šipovac

Zrinjski doveo mladog napadača Krupe za odštetu od 50.000 KM

Jedan od najboljih igrača i prvi strijelac Leotara u prošloj sezoni Danilo Šipovac potpisat će trogodišnji ugovor za Zrinjskim.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2021. u 08:22 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šipovac napušta Leotar i potpisuje za Zrinjski, a mostarski klub njegovom matičnom klubu Krupi, mora platiti odštetu u iznosu od 50.000 KM, piše Glas Srpske. 

Mladi Banjalučanin proveo je prošlu sezonu u Leotaru kao posuđeni igrač Krupe i sa 12 postignutih pogodaka dao je puni doprinos da Trebinjci u svojoj povratničkoj sezoni osvoje drugo mjesto na kraju Prve lige Republike Srpske.
 
Njegove kvalitete prepoznali su u Zrinjskom i doveli ga u svoje redove.
 
"Načuo sam i ranije da me skauti Zrinjskog prate, pogotovo u drugom dijelu prvenstva Srpske. Nisam na to obraćao previše pažnje, mislio sam da je mnogo važnije da budem dobar na terenu i da Leotar ostvaruje dobre rezultate nego da razmišljam o tome na čijem sam radaru. Ispostavilo se sada da je to bilo veoma ozbiljno i, evo, stigao sam u Mostar", rekao je mladi napadač u razgovoru za “Glas Srpske”.
 
Šipovac možda odmah dobije priliku zbog novog pravila da premijerligaši u prvih 11 moraju imati dvojicu igrača mlađih od 21 godine.
Kopirati
Drag cursor here to close