Givikt bi pokvarili

Od najbolje sezone do kaosa: Još jedno istupanje, tko umjesto Krupe?

Jedna od najzanimljivijih sezona u Premijer ligi proteklih godina imala je neslavan završetak.
Sport / Nogomet | 13. 06. 2021. u 09:12 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Banjalučki Borac postao je prvak uz više nego očit "poguranac" Savezove komisije za suđenje, a još gore stvari događale su se na dnu. Olimpik je istupio iz lige i odmah je izbačen u najniži rang, a Mladosti je uskraćena licenca.
 
Sada se dogodilo još jedno istupanje, odnosno FK Krupa odlučila je da neće nastupati u Premijer ligi, u kojoj je izborila ostanak, zbog financijskih razloga.
 
"Mi nismo u mogućnosti dalje financirati ovaj stupanj natjecanja . Treba dovesti neke nove igrače, krenuti sa postavljanjem reflektora. To su investicije koje mi ne možemo da radimo i to smo rekli ljudima u savezu. Krupa nikada ništa nije uradila protuzakonito i neće. Igrače smo redovno plaćali, izmirivali poreske i druge obaveze. Nažalost dalje nismo mogli", rekao je za SportDC predsjednik Krupe Dragoslav Ilić.
 
Sada ostaje da se vidi tko će popuniti to mjesto. Inače, FK Krupa svoju odluku nije potvrdila na svojim stranicama, a nije je potvrdio ni NS BiH. On to mora napraviti idući tjedan i do ždrijeba u četvrtak odrediti tko će se naći umjesto Krupe.
 
"Prema propisima na naše mjesto treba da dođe klub iz Republike Srpske. Da li je to Leotar, Zvijezda 09, ili netko treći ne znamo.  Taj posao nije u našem domenu. Sačekat ćemo odluku Fudbalskog saveza Republike Srpske u kojoj ćemo ligi igrati. Da li je to četvrti stepen takmičenja ili neki drugi, vidjet ćemo", dodao je Ilić.
Kopirati
Drag cursor here to close