Posušje-Mostar-Čapljina

Zrinjski Dominika Begića dao na posudbu Čapljini

Begić je odigrao izvrsnu polusezonu za Posušje i postao prvi topnik lige i kluba, a njegove igre zapele su za oko Blažu Sliškoviću.
Sport / Nogomet | 15. 01. 2018. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji igrač i strijelac Druge lige FBiH skupina Jug Dominik Begić napustio je vodeću momčad Posušja, te pristupio u HŠK Zrinjski.

Međutim, zbog jake konkurencije među mostarskim “Plemićima” neće konkurirati za susrete u Premijerligi BiH, s obzirom da će na posudbu u HNK Čapljina, člana Prve lige FBiH.

Begić je odigrao izvrsnu polusezonu za Posušje i postao prvi topnik lige i kluba, a njegove igre zapele su za oko Blažu Sliškoviću.

Odlična devetka HŠK ''Posušje'', u 13. utakmica ove sezone, postigla je čak 17 pogodaka i glavni je krivac za jesensku titulu prvaka.

“Žao mi je što napuštam klub u ovom šampionskom ozračju, ali vrijeme je došlo da napravim korak dalje, a Posušju želim sve najbolje i nadam se da će se na ljeto slaviti titula na Mokrom Docu. Ovim putem se želim zahvaliti klubu, predsjedniku, suigračima, svim trenerima koju su me vodili i naravno našim vjernim navijačima“, kazao je Begić za službenu stranicu HŠK Posušje.

Begić se od ponedjeljka priključuje pripremama momčadi s Bjelava, doznaje Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close