Bjelave

Borovac izvršio prozivku nogometaša: Pripreme u Čapljini

Borovac je proteklim dijelom prvenstva zadovoljan, a cilj za proljetni dio je sigurna pozicija prvi vrhu ljestvice.
Sport / Nogomet | 15. 01. 2018. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Gradskom stadionu Bjelave u Čapljini trener Hrvatskog nogometnog kluba ''Čapljina'' Damir Borovac izvršio je prozivku nogometaša.

Na treningu se okupilo dvadesetak igrača, koji će se kroz pripremno razdoblje pokušati nametnuti treneru Borovcu za prvi tim.

Trener Borovac kazao je kako će nogometaši Čapljine sve pripreme odraditi na Bjelavama.

''Nakon 65 dana počinjemo s pripremama. Na prvom treninu smo napravili testiranje, a već od ponedjeljka krećemo maksimalno s radom. Sve pripreme bit će odrađene na Bjelavama, dok ćemo pripremne utakmice odigravati na strani. Prvu utakmicu igramo u Bihaću kako bi sačuvali teren u Bjelavama za prvenstvene utakmice. Planiramo odigrati sedam - osam pripremnih utakmica, kako prva, tako i druga ekipa. Neki će igrati jednu, neki više utakmica, ali svakom igraču ćemo dati priliku da se u tih par utakmica dokaže'', kazao je za Bljesak.info Damir Borovac, trener HNK ''Čapljina.

Kada je riječ o dolascima i odlascima, u prijelaznom roku kod nogometaša Čapljine ima dosta promjena.

''Od pojačanja došao nam je Begić koji je potpisao predugovor sa Zrinjskim i Karačić iz Širokog Brijega, koji je igrao za Cibaliju, a također ćemo pokušati dovesti i jednog veznog igrača na posudbu. Što se odlazaka tiče, otišli su Isić i Haračić, dva igrača koja su bila u prvoj postavi'', ističe šef struke s Bjelava.

Borovac je proteklim dijelom prvenstva zadovoljan, a cilj za proljetni dio je sigurna pozicija prvi vrhu ljestvice.

''Zaista sam zadovoljan proteklim dijelom prvenstva. Malo nam je škripalo, nismo imali izmjena u napadačkom dijelu. Nakon toga dogodila se ozljeda Peri Pervanu, našem igraču iz veznog reda, no smatram da ćemo se uspjeti pojačati na ovim pozicijama koliko budemo u mogućnosti. Također, priključit ćemo i neke mlade igrače iz omladinskog pogona, par njih iz kadeta i isto toliko juniora da će se i oni biti dio priprema koje smo danas započeli. Cilj za proljetni dio prvenstva je da budemo pri vrhu i izborimo sigurno poziciju. Bit će teško, toga smo svi svjesni, jer nam je raspored u prva četiri kola dosta težak. U drugom kolu stiže nam Olimpik koji se bori za prvaka, a prije njih idemo u Bihać. Prvenstvo je dugo i do kraja je dosta utakmica i bodova. Mi ćemo nastojat svaku utakmicu odigrati maksimalno i ostat u samom vrhu ljestvice'', zaključio je Borovac razgovor za Bljesak.info.

Kopirati
Drag cursor here to close