Majstorija Filipovića

Zrinjski bez problema s Olimpikom, Bilbija propušta derbi sa Sarajevom

Lijepim golom Miloša Filipovića, te golovima Magdića i Ivančića, Zrinjski je svladao Olimpik na Koševu s 3:0.
Sport / Nogomet | 18. 04. 2021. u 16:20 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je bez nekih većih problema svladao Olimpik s 3:0 u gostima i sam se uključio u utrku za naslov prvaka.

Naime, Plemići su nakon ove pobjede na samo dva boda od Borca i četiri boda manje od Sarajeva, a upravo će Sarajevo doći u goste Zrinjskom u idućem kolu.

Zrinjski je u Sarajevu imao idealno otvaranje, jer do vodstva je došao već u osmoj minuti. Iz slobodnog udarca s 18 metara Miloš Filipović majstorski je pogodio gornje lijeve rašlje Olimpikovog gola.

Samo četiri minute kasnije Olimpik je mogao do izjednačenja, ali je bivši igrač Zrinjskog Ivan Čurjurić pogodio vratnicu.

Na 2:0 gosti su povećali odmah na početku drugog dijela i opet iz prekida. Filipović je iz slobodnog udarca ovaj put bio asistent, a strijelac je bio stoper Marin Magdić.

Video: Olimpik - Zrinjski 0:3

Nakon vodstva Plemići su prepustili jalovu inicijativu domaćinu koji ih nije ozbiljnije ugrozio, a na samom kraju iz kontre Zrinjski je postigao i treći gol. Ognjen Todorović je uposlio Josipa Ivančića kojemu nije bilo teško postaviti konačnih 3:0.

Sudac Sabrija Topalović podijelio je čak šest žutih kartona u prvom dijelu, po tri na obje strane, i jedan je dobio Nemanja Bilbija koji će zbog toga morati pauzirati jedno kolo, pa neće igrati u derbiju sa Sarajevom idućeg vikenda.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Kopirati
Drag cursor here to close