Jablanica

Zrinjevci HŠK Zrinjski osvajači 1. Memorijalnog turnira ''Salem Halihodžić''

Momčad HŠK Zrinjski u finalu je savladala Sarajevo boljim izvođenjem penala (1:1 - u regularnom dijelu meča) i tako osvojila 1. memorijalni turnir “Salem Halilhodžić”.
Sport / Nogomet | 28. 06. 2023. u 11:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Jablanici je održan dječji turnir za uzrast U-11 pod nazivom “Salem Halilhodžić”, na Memorijalu je sudjelovalo 20 ekipa i blizu 300 djece iz Bosne i Hercegovine. Uz HŠK Zrinjski još su nastupili ekipe FK Sarajevo, FK Velež Mostar, FK Igman Konjic, HNK Neum, FK Turbina Jablanica…

Momčad HŠK Zrinjski u finalu je savladala Sarajevo boljim izvođenjem penala (1:1 - u regularnom dijelu meča) i tako osvojila 1. memorijalni turnir “Salem Halilhodžić”.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Anas Škoro (Sarajevo), najboljeg golmana Franko Šunjić (Zrinjski Mostar), a najbolji strijelac je Ilan Okić (Zrinjski Mostar).

Foto: PR / Zrinjevci HŠK Zrinjski osvajači 1. Memorijalnog turnira Salem Halihodžić

Tako su mladi Plemići pod vodstvom trenera Stanka Cvitkovića i pomoćnog trenera Franje Bubala nakon nedavno osvojenog memorijalnog turnira „Milenko Jerković“ na kojem su nastupile 32 ekipe iz 7 zemalja i 600 djece došli do još jednog najsjajnijeg odličja u finalima koji su odlučeni izvođenjem penala, a naš golman Franko Šunjić još jednom je proglašen za najboljeg vratara turnira.

Osvajanje turnira Milenko Jerković Zrinjevci su posvetili svome suigraču Mirku Begiću i ovim putem iskazujemo podršku našem članu „BEGA UZ TEBE SMO“! Ovim putem želimo se zahvaliti svim ljudima koji su iskazali podršku obitelji Begić i HŠK Zrinjski u tim teškim trenutcima, a pogotovu medicinskom osoblju KC Osijek i organizatorima Memorijalnog turnira „Milenko Jerković“ na njihovoj podršci, a koji su našeg Mirka proglasili i za igrača turnira.

Kopirati
Drag cursor here to close