Kazahstan u Zenici

Zmajevi prvi put pod imperativom, navijačima besplatno testiranje

Reprezentacija Bosne i Hercegovine napravila je podvig u Strasbourgu osvojivši bod kod Francuza, no to im neće značiti ništa ako ne osvoje sva tri boda protiv Kazahstana.
Sport / Nogomet | 06. 09. 2021. u 13:46 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BiH dočekuje Kazahstan u utorak i tražit će prvu pobjedu u kvalifikacijama.

“Prva stvar, moramo ući u utakmicu sa više od sto posto da budemo spremni. Čeka nas čvrsta i agresivna ekipa, tako da je naš pristup jako bitan da odigramo dobru utakmicu i idemo na tri boda. Moramo biti strpljivi, pametni i da iskoristimo svaku situaciju koja bude u našu korist. Siguran sam da su momci spremni za to i da ćemo sutra pobijediti“, rekao je Petev.

Kada je riječ o sastavu koji će u utorak uvečer suprotstaviti Kazahstanu izbornik je izrazio nadu da će svi biti spremni i u konkurenciji za tim.

“Svaka utakmica donosi tri boda, tako da se sutra moramo koncentrirati svim snagama da osvojimo tri boda. Utakmica je jako bitna i siguran sam da ćemo odraditi dobar posao i pokušati naravno da pobijedimo“, kazao je Petev.

Kazahstan je prema njegovim riječima neugodan rival i svjestan je da je pred njegovim izabranicima težak zadatak.

“Odavno poznajem Kazahstan, imam kolega koje su radile tamo. Jedna nezgodna ekipa, ali nema laganih protivnika danas. Bitan je naš pristup i naš odnos, bez obzira da je Francuska, Kazahstan, Finska ili neko drugi. Sve ovisi o nama, sve je u našim rukama. Pokušaćemo da pobijedimo i uzmemo tri boda“, zaključio je Petev.

Iz Nogometnog saveza BiH objavili su da će svima koji su kupili ulaznice za duel s Kazahstanom biti osigurano besplatno antigensko testiranje te da će informacije o punktovima biti naknadno objavljene.

Utakmica BiH – Kazahstan igrat će se u utorak s početkom u 20.45 sati na zeničkom stadionu Bilino polje.


Kopirati
Drag cursor here to close