Nakon remija kod Francuza

Petev: Igrači su ginuli jedni za druge

Reprezentacija Bosne i Hercegovine vratila se iz Francuske u Sarajevo odakle će produžiti prema Zenici gdje prvo igra u subotu prijateljsku utakmicu s Kuvajtom, a onda u utorak kvalifikacijski ogled s Kazahstanom.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2021. u 12:28 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

BiH je i dalje bez pobjede u skoro dvije godine, ali bod kod aktualnih svjetskih prvaka Francuza (1:1) ohrabrenje je za nastavak kvalifikacija.

"Grupa je nezgodna i svatko ima svoju šansu. Naša budućnost je u našim rukama i mi ćemo dati sve od sebe da stvorimo priliku za plasman na Svjetsko prvenstvo. Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i atmosfera u ekipi je odlična. Protiv Francuske su svi ginuli jedan za drugog i to je put kojim trebamo ići", rekao je izbornik reprezentacije BiH Ivajlo Petev.

Bugarin se osvrnuo na zdravstveno stanje igrača koji su se ozlijedili u Francuskoj, Seada Kolašinca i Matea Sušića.

"Što se tiče igrača koji imaju ozljede od utakmice sa Francuskom, medicinski tim radi na tome da ih spremi za meč sa Kazahstanom. Sutra protiv Kuvajta će dobiti priliku svi pozvani igrači. Nije važno tko je protivnik, svi moraju dati sve od sebe kad igraju u dresu reprezentacije. Važno je da pokažu želju i jedinstvo i bitno nam je da odradimo dobar posao“, rekao je Petev.

Prijateljska utakmica protiv Kuvajta igra se u subotu u Zenici u 20 i 45.

Kopirati
Drag cursor here to close