Nakon Perišićeve ozljede

Zlatko Dalić: Ta vijest me jako pogodila i rastužila

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić oglasio se nakon objave da je Ivan Perišić zadobio ozljedu prednjeg križnog ligamenta u desnom koljenu te mora na operaciju.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2023. u 15:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pixsell / Zlatko Dalić i Ivan Perišić

"Ivan je jedan od najboljih igrača naše reprezentacije već desetak godina te jedan od lidera i ključnih igrača reprezentacije tijekom mog mandata, pa me ova vijest jako pogodila i rastužila. Sigurno da će nam njegov izostanak biti veliki hendikep u nastavku kvalifikacija, vidjeli smo i u ove dvije utakmice u rujnu u koliko je dobroj formi i koliko je važan za nas", rekao je Dalić.

"Duboko vjerujem da će Ivan biti s nama na Euru idućeg ljeta, koji moramo izboriti i zbog njega. Čuo sam se s njim i osjetio njegov optimizam i čvrstu volju da do Eura bude spreman, a poznavajući njegovu predanost i fizičke kapacitete, uvjeren sam da će odraditi vrhunski oporavak te do lipnja doći do željene forme."

"Ne mogu i ne želim zamisliti našu reprezentaciju bez Ivana, svi smo uz njega i jako se radujemo vidjeti ga opet u reprezentativnom okruženju. Želim mu uspješnu operaciju, potom kvalitetan oporavak i povratak na travnjak kako bi činio ono što najbolje zna – predvodio Hrvatsku do velikih pobjeda", zaključio je Dalić, prenose hrvatski mediji.

Oglasio se i Hrvatski nogometni savez (HNS).

Kopirati
Drag cursor here to close