Žižović

'Zrinjski će biti bolji na proljeće'

"Plemići" u prvom kolu proljetnog dijela sezone u nedjelju gostuju kod Čelika, momčadi koja je u zimskoj pauzi, također, doživjela potpunu rekonstrukciju.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2020. u 13:56 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener nogometaša Zrinjskog Mladen Žižović kazao je da je zadovoljan obavljenim pripremama, istaknuvši kako je uvjeren da će momčad pružati bolje partije u odnosu na prvi dio sezone.

''U zimskom prelaznom roku, što je možda malo netipično za Zrinjski, dosta smo mijenjali, a samim tim promjenama stavili smo do znanja da nismo bili zadovoljni ostvarenim rezultatima i igrama u protekloj polusezoni. Pokušat ćemo to ispraviti te kroz dobru igru i kontinuirani rad doći do rezultata koji će zadovoljiti ambicije kluba'', kazao je Žižović na konferenciji za novinare uoči nastavka natjecanja u Premijer ligi BiH.

"Plemići" u prvom kolu proljetnog dijela sezone u nedjelju gostuju kod Čelika, momčadi koja je u zimskoj pauzi, također, doživjela potpunu rekonstrukciju.

''Ekipa Čelika doživjela je brojne promjene. Moramo znati da su to igrači koji su itekako iskusni, tu je sedam-osam igrača koji su dugi niz godina u ovoj ligi, imaju zavidne karijeri i koji se znaju nositi s pritiskom. Među njima su Pavlović, Salčinović, Bajraktarević, Zlatković, Zeljković, tako da nas sigurno očekuje zahtjevna utakmica '', istaknuo je strateg "Plemića".

Što se tiče postave Zrinjskog za utakmicu u Zenici, Žižović je kazao kako se kroz pripreme nametnulo 15-16 igrača koji će se ravnopravno boriti za mjesta u prvih jedanaest.

Za utakmicu protiv Čelika ne konkuriraju Miljan Govedarica, Tomislav Barišić i Damir Šovšić, a po Žižovićevim riječima, početna postava mogla bi biti slična postavi koja je zaigrala u prvom poluvremenu u posljednjoj provjeri protiv Željezničara (0:0) odigranoj proteklog vikenda.

Komentirajući očekivanja u proljetnom dijelu sezone u koji Zrinjski ulazi na petom mjestu s pet bodova zaostatka za vodećim Sarajevom, Žižović je ustvrdio kako ima ekipu koja se može nositi sa svima, dodavši kako će Zrinjski igrati bolje u odnosu na jesenski dio sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close