Zrinjski vs. Željezničar

Osim: Utakmica je bila dosadna; Žižović: Bili smo bolji

"Možemo biti zadovoljni načinom na koji smo igrali, da se nitko nije ozlijedio, bili smo za nijansu kvalitetniji'', kazao je Žižović.
Sport / Nogomet | 15. 02. 2020. u 17:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

HŠK Zrinjski i FK Željezničar remizirali su na pripremnoj utakmici odigranoj u Međugorju.

Trener Zrinjskog Mladen Žižović je poslije utakmice kazao kako je zadovoljan pristupom njegovih izabranika te da je današnji meč poslužio svrsi.

"Možemo biti zadovoljni načinom na koji smo igrali, da se nitko nije ozlijedio, bili smo za nijansu kvalitetniji, možda i bolje što neke situacije nismo pretvorili u pogotke, da to ostavimo za prvenstvo. Mislim da je utakmica poslužila svrsi", rekao je trener Zrinjskog.

"Sigurno ćemo igrati bolje nego jesenas, bit ćemo natjecateljski nastrojeni, da dođemo do osnovnog cilja, imao sam vremena da bolje upoznam ekipu, radi se o kvalitetnim momcima, nadam da će momci potvrditi neke stvari", dodao je Žižović.

"Nije baš dobro bilo, pogotovo ne u drugom poluvremenu. Bilo je dosta zamjena, ritam je potpuno pao. Igrači su se malo smirili, nakon nervoznog prvog dijela, što je pozitivno. Odigrali su prijateljsku utakmicu. Oni jesu bili bolji, ali mi smo zamijenili dosta igrača i igrali smo s momcima koji ne igraju za prvi tim. Svima je u glavi bila utakmica u prvenstvu i realno svi su se čuvali, zato je bila i dosadna. Nije se imalo šta vidjeti, niti mi trenerni nismo mogli previše vidjeti o stanju ekipa", rekao je trener ekipe s Grbavice Amar Osim.

 

Kopirati
Drag cursor here to close