Nakon derbija

Žižović zadovoljan utrškom u derbijima, Karačić žali za pogreškama

Zrinjski je uspio prekinuti seriju od pet utakmica bez pobjede u hercegovačkim derbijima slavivši s 2:1.
Sport / Nogomet | 04. 11. 2020. u 18:44 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadovoljan je zbog trijumfa trener Plemića Mladen Žižović, čija je momčad postigla dva gola u dvije minute i prednost očuvala do kraja.

"Imali smo zasluženih 2:0 nakon prvih 45 minuta. U nastavku smo ostali bez energije i snage, ali šest utakmica u 14 dana se osjeti na igračima. Izdržali smo i ponosan sam na igrače koji su u četiri dana ostvarili dvije pobjede protiv ekipa koje pretenduju na vrh tabele", rekao je Žižović za Arena Sport.

Plemići u sljedećem kolu gostuju kod Radnika, a Žižović je istaknuo kako se nada da će se niz pobjeda nastaviti i u Bijeljini.

Toni Karačić je nakon utakmice u izjavi za Arenu Sport čestitao mostarskoj ekipi na pobjedi koja je riješila sve s dva brza gola Ćorluke i Ivančića.

"Čestitam Zrinjskom na pobjedi. Drugo poluvrijeme s naše strane je bilo slabo, možemo tražiti neke razloge za to, ali to ću zadržati za sebe. Zrinjski je kaznio sve naše tehničke greške i dali su dva gola'', rekao je.

"U drugom poluvremenu smo imali neku inicijativu, ali to je bilo slabo. Možda da smo ranije dali gol, ali bilo bi drugačije. Ne preostaje mi ništa drugo da još jednom čestitam Zrinjskom'', dodao je.

Trener Širokog Brijega imao je napokon skoro sve igrače na raspolaganju, ali koronavirus, na koji je pozitivna bila skoro cijela prva momčad, ostavila je traga.

“Naravno da je ostavilo traga, jer to se vidjelo u tolikom broju tehničkih grešaka i nedostatku svježine, iako ne želim to apostrofirati. Želja kod igrača nije upitna, ali energetski teško mogu izdržati 90 minuta”, dodao je Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close