Raspoloženi i jedni i drugi

Žižović: Očekujem istinski derbi, kakav je bio zadnjih godina

S utakmicom protiv Širokog Brijega u srijedu Zrinjski zatvara seriju od tri uzastopna derbija.
Sport / Nogomet | 03. 11. 2020. u 14:18 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle srijede Plemići su izgubili u Sarajevu od Željezničara (0:1), tri dana kasnije pobijedili su Velež (3:1), a u srijedu ih čeka hercegovački derbi sa Širokim Brijegom.

“Idemo u svakoj utakmici na pobjedu, pogotovo kada igramo na svom terenu, međutim ovo je pravi, istinski derbi i moramo dati maksimalan angažman. Moramo biti na tragu onoga kako je bilo s Veležom. Očekujem da budemo rastrčani, agresivni. Nadam se da su se igrači odmorili, a na današnjem treningu odredit ću 11 igrača koji će pokušati ostvariti cilj”, kaže trener Zrinjskog Mladen Žižović.

I Širokobriježani imaju svoj cilj, i oni su najavili pobjedu, a optimizam temelje na činjenici da su bez poraza u posljednje vrijeme u hercegovačkim derbijima.

“Široki je imao niz problema, ali koliko znam sada su svi oporavljeni i drago mi je zbog toga, jer bit će to istinski derbi, kakav je bio posljednjih godina. U subotu su protiv Olimpika bili dominantni, protiv ekipe od koje smo mi prije desetak dana glatko izgubili. Izgleda da su ušli u dobar ritam, dolaze samopouzdani, imaju niz kvalitetnih pojedinaca. No, nadam se da ćemo iskoristiti dobar zalet nakon gradskog derbija i da ćemo mi slaviti”, zaključio je Žižović.

Derbi Zrinjskog i Širokog igra se u srijedu u 16 sati. Prijenos je na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close