Zalutali u Real?

Zidaneovi rezervni igrači prokockali svoju zadnju šansu protiv Seville?

Kiko Casilla, Jesus Vallejo, Theo Hernandez, Dani Ceballos i Mateo Kovačić propustili su, čini se, u srijedu svoju zadnju šansu u sezoni 2017/2018 da dokažu kako zaslužuju mjesto u prvoj postavi ili u najmanju ruku da se u njoj češće nađu.
Sport / Nogomet | 10. 05. 2018. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pričuvna momčad Zinedine Zidanea pokazala je i u utakmici sa Sevillom da nisu u pravu kad tvrde da su nepravedno gurnuti u drugi plan u Realu iz Madrida.

Kiko Casilla, Jesus Vallejo, Theo Hernandez, Dani Ceballos i Mateo Kovačić propustili su, čini se, u srijedu svoju zadnju šansu u sezoni 2017/2018 da dokažu kako zaslužuju mjesto u prvoj postavi ili u najmanju ruku da se u njoj češće nađu.

Sportski portal Marca piše kako je posve jasno da nitko od navedenih sinoćnjim nastupom na stadionu Ramon Sanchez Pizjuan nije izgradio preporuku kod trenera za finale Lige prvaka 26. svibnja u Kijevu. Bilo je previše obrambenih i drugih pozicijskih pogrešaka i nedovoljno intenziteta da bi se nosili s motiviranim igračima Seville.

Svi su odreda razočarali, a kad su uhvatili svoj ritam protiv Andalužana, već su bili u zaostatku od 0:2. U nešto boljoj poziciji glede predstojećeg nastupa protiv Liverpoola su napadači Lucas Vazquez i Marco Asensio, ali u Sevilli se ni njih dvojica nisu pokazali.

Marca podsjeća kako je većina ovih igrača bila u postavama Reala koje su katrastrofalno igrale u Copa del Rey natjecanju, iz kojega su ispali u četvrtzavršnici protiv Leganesa.

U sivilo momčadi takozvanih prvih rezervi uklopili su se i prvotimci Sergio Ramos, koji je u ''svojoj'' Sevilli naprosto igrao kao Grunf (promašio jedanaesterac kod 0:2), a ništa manje se nije ''raspao'' ni Casemiro. Iskusni napadač Karim Benzema na Estadio Ramon Sanchez Pizjuan u srijedu bio je igrač manje za Real.

Generalno, utakmica Sevilla - Real nije imala poseban značaj za La Ligu i poredak timova, ali je bila gotovo idealna prigoda onima koji su nezadovoljni minutažom, da se dokažu Zidaneu.

Čini se kako su većinom opet duboko razočarali, a pitanje je i tko će od njih iduće sezone nositi bijeli dres. Izostanak nastupa u Kijevu još je i najmanje zlo za ovako neuvjerljive igrače.

Sevilla je pod novim trenerom Joaquinom Caparrosom vodila s glatkih 3:0 do 87. minute, kad je smanjio Mayoral, a u produžetku je i Ramos postigao gol iz jedanaesterca za konačnih 3:2.

Kopirati
Drag cursor here to close