Koštao ga El Clasico

Ronaldo na poluvremenu zamijenjen zbog ozljede gležnja

"Trenutačno Cristiano nije dobro, ali mislim da nije teža ozljeda, on tako kaže. Vidjet ćemo u ponedjeljak na rezonanciji", rekao je Zinedine Zidane.
Sport / Nogomet | 07. 05. 2018. u 07:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo je zamijenjen u poluvremenu El Clasica zbog ozljede gležnja.

Portugalac je zabio gol za 1:1, svoj 449. za Real, ali je dobio udarac u tim trenucima u akciji uz Piquea. Ukazala mu se pomoć, vratio se na teren, odigrao do kraja poluvremena, ali ga je Zidane odlučio sačuvati za finale Lige prvaka, ne riskirati.

Ronaldo je pretrpio lakše istegnuće gležnja, a u drugom poluvremenu umjesto njega igrao je Asensio.

"Trenutačno Cristiano nije dobro, ali mislim da nije teža ozljeda, on tako kaže. Vidjet ćemo u ponedjeljak na rezonanciji", rekao je Zinedine Zidane.

Inače, svoji 18. golom u okršajima s Barcelonom, Ronaldo se izjednačio s legendarnim Di Stéfanom. U El Clasicu je i dalje najbolji strijelac Lionel Messi, koji je ubilježio 26 golova protiv Reala. Zanimljivo je da su Messi i Ronaldo na Camp Nou u međusobnim susretima postigli podjednako golova (po 12).

Ronaldov zgoditak na Camp Nou u utakmici koja je završila konačnim rezultatom 2:2, bio je 400. gol Reala u susretima s vječitim rivalom iz Katalonije.

Povijest bilježi da je prvu loptu u Barcinu mrežu ubacio Arthur Johnson, a strijelci 'okruglih' golova bili su i Sabino Barinaga (100.), Paco Gento (200.) i Iván Zamorano (300.).

Kopirati
Drag cursor here to close