Zidane hrabri igrače

Zidane: Real Madrid se neće usr**i u gaće u Münchenu!

"Rado igramo ovakve utakmice, emocionalno stojimo vrlo dobro i spremni smo odigrati vrhunsku utakmicu", kazao je Zinedine Zidane.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2018. u 07:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči prve utakmice drugog polufinalnog para Lige prvaka između Bayerna i Reala u München, trener kraljevskog kluba Zinedine Zidane je u dobrome raspoloženju.

Francuz ističe kako nitko neće svladati njegovu ekipu u samo jednoj utakmici, a na Allianz Areni će se odigrati tek prvi dio ovog velikog dvoboja.

"Nećemo se usr**i u gaće, toga nema", kazao je Zidane na tiskovnoj konferenciji uoči ove značajne utakmice.

"Rado igramo ovakve utakmice, emocionalno stojimo vrlo dobro i spremni smo odigrati vrhunsku utakmicu".

Susret između Bayerna i Reala u Münchenu posebno će uzbudljiv biti za Jamesa Rodrigueza, koji je od ove sezone u redovima Bavaraca, gdje je došao nezadovoljan minutažom u Realu.

"Nisam želio da ode. Nikad nisam imao problema s Jamesom, on je samo želio više igrati i u potpunosti ga razumijem", kazao je Zidane o svom bivšem igraču koji u Bayernu pruža sjajne igre.

"Ove sezone isti problem imaju neki drugi igrači koji su često na klupi. To je i za trenera veliki problem. Svi koji vjeruju kako sam ja bio protiv Jamesa, varaju se".

Za razliku od Bayerna koji je ove sezone suvereno osvojio njemačko prvenstvo i plasirao s u finale kupa, Realu još jedino preostaje Champions League kao natjecanje u kojem može osvojiti trofej.

Zidane kaže kako njima nije samo to motiv, nego i sama želja igrača da nastupe u jednoj ovako značajnoj utakmici i da odigraju dvoboj za pamćenje.

"Siguran sam da ćemo dati 150 posto od sebe", zaključio je trener kraljevskog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close