Jedan je CR7

Za Ronalda i ostale angažirano stotinu zaštitara i policajaca

Nešto prije 14 sati u utorak, iz autobusa je pred hotelom „Hilton am Tucherpark“ izišao slavni portugalski nogometaš, a prisutni dovikuju „Ronaldo, Ronaldo“.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2018. u 07:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako pet stotina navijača vrišti u jednome trenutku kao djevojke na koncertu Justina Biebera, onda je sigurno u gradu Cristiano Ronaldo, piše njemački Bild.

Nešto prije 14 sati u utorak, iz autobusa je pred hotelom „Hilton am Tucherpark“ izišao slavni portugalski nogometaš, a prisutni dovikuju „Ronaldo, Ronaldo“. 

Zvijezda Reala sa slušalicama preko glave žuri da se čim prije dočepa sigurnosti hotelske unutrašnjosti, a okružuje ga ravno stotinu zaštitara i policajaca. Dakako, ne samo njega, nego i njegove klupske kolege, ali uz dužno poštovanje prema ostalima, čini se kako je okupljenima jedini Ronaldo zanimljiv.

Bild piše kako je i sam predsjednik Reala, Florentino Pérez (71), iskoristio takav doček, uživajući u dočeku koji im je priređen u Münchenu.

Međutim, već večeras na Allianz Areni, bit će puno više onih koji zvižde kad je lopta kod Ronalda, nego onih koji plješću. Bayernu se radi o ostanku u igri za treći trofej sezone, a Realu za jedini preostali.

Cristiano Ronaldo je inače prava noćna mora za njemačke klubove u europskim natjecanjima. U 22 utakmice protiv bundesligaša, pogađao je čak 26 puta (prosjek po utakmici 1,18 golova). Protiv Bayerna je u šest utakmica postigao devet golova. Samo prošle godine u dvije četvrtfinalne utakmice dao im je pet golova.

Kopirati
Drag cursor here to close