Zidane: Nedostajala nam je završnica, taj zadnji dodir

Zinedine Zidane je ispisao povijest ovog kluba. Postao prvi trener Reala koji je uspio ostati neporažen na pet uzastopnih El Clasica na Camp Nou.
Sport / Nogomet | 19. 12. 2019. u 08:57 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zinedine Zidane je ispisao povijest ovog kluba. Postao prvi trener Reala koji je uspio ostati neporažen na pet uzastopnih El Clasica na Camp Nou.

Može biti zadovoljan, ali i nezadovoljan jer je gledajući posljednji njegova momčad bila bliže pobjedi.

Ostavio je Zidane Modriča na klupi, Valverde – Isco – Casemiro – Kroos, četvorka u sredini terena je napravila dobar posao, presing Realovog romba je stvorio velike problem Barceloni koja je u pojedinim trenucima čak i bolje izgledala bez nego s loptom.

Da je kojim slučajem Real u posljednjoj trećini terena bio nešto kreativniji, možda bi i rezultat bio drugačiji. Ovako na kraju je ostalo 0:0.

''Moram na kraju ipak biti zadovoljan. Igrali smo dobro od prve do posljednje minute. Imali smo svojih prilika, ali tako je to u nogometu. Kada imate priliku morate da je iskoristite, pogotovo u ovakvim utakmicama. A mi nismo. Nedostajala nam je završnica, taj posljednji dodir. Svi znamo koliko je kvalitetna Barcelona, a mi smo uspjeli nametnuti svoj ritam, kontrolirali smo utakmicu i igrali uglavnom na njihovoj polovini. Igrali smo protiv Barcelone na njihovom terenu, igračima na kraju čestitam jer nije lako igrati na Camp Nou, to nije lak stadion za igranje. Moramo nastaviti ovako, rekao je nakon utakmice Zidane koji nije previše komentirao sporne detalje iz prvog poluvremena, kada je Rakitić povlačio Varanea, duel Lengleta i Varanea... - Sudac, pa ni WAR nisu pokazali da se radilo o jedanaestercu, tako da teško mogu nešto reći. Utakmicama je završila, stvari se ne mogu promijeniti'', rekao je Francuz.

Kopirati
Drag cursor here to close