Šuškanja

Zidane će preuzeti PSG?

Zidane je očekivao da poslije Svjetskog prvenstvu u Kataru postane izbornik Francuske, ali je Didier Deschamps produžio ugovor s nacionalnim Savezom.
Sport / Nogomet | 04. 04. 2023. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski nogometni trener Zinedine Zidane preuzet će na kraju sezone Paris Saint-Germain, objavio je Mundo Deportivo.

Španjolski mediji prenose da će trener PSG-a Christophe Galtier na kraju sezone da dobije otkaz, a njegovo mjesto će preuzeti Zidane.

"Postoje dva kluba koje su opcije za Zidanea. Koliko god to bilo iznenađujuće, jedan je Real. Zidane ima odličan odnos sa predsjednikom Reala Florentinom Perezom. Drugi klub koji je zainteresiran za Zidanea je PSG. Zidane je prošlog ljeta već pregovarao s PSG-om", prenosi Tanjug pisanje Mundo Deportiva.

Španjolski mediji navode da postoje veće šanse da poznati francuski trener preuzme PSG nego da se vrati u Real.

Također, podsjeća se da je Zidane očekivao da poslije Svjetskog prvenstvu u Kataru postane izbornik Francuske, ali je Didier Deschamps produžio ugovor s nacionalnim Savezom.

Mundo Deportivo navodi da bi eventualni dolazak Zidanea u PSG doveo do brojnih promjena u timu prvenstva Francuske, a njegov prvi potez bi bio transfer brazilskog nogometaša Neymara u neki drugi klub.

Zidane (50) je bio trener Reala od 2016. do 2018. i od 2019. do 2021. godine. On je s madridskim klubom osvojio 11 trofeja.

Kopirati
Drag cursor here to close