Za sada je trener Lokomotive

Jelavić: Želim biti trener u Premiershipu

"Želim biti trener u Premiershipu, to mi je cilj za budućnost. Uvijek si pokušavam postavljati ciljeve. I dok sam bio igrač sam to radio golovima ili nekim drugim brojkama", kaže Jelavić.
Sport / Nogomet | 30. 03. 2023. u 10:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić u Engleskoj je gledao gostovanje hrvatske U-21 reprezentacije, koje je završilo pobjedom momčadi Igora Bišćana 2:1. Ondje ga je zatekao novinar Sky Sportsa Vinny O'Connor, kojem je Nikica priznao: 

"Želim biti trener u Premiershipu, to mi je cilj za budućnost. Uvijek si pokušavam postavljati ciljeve. I dok sam bio igrač sam to radio golovima ili nekim drugim brojkama. Sad kad sam trener, pogotovo si želim postaviti velike ciljeve, ali korak po korak, naravno. Sad se ponovno osjećam živim. Izravno sam uključen u nogomet. Odlučujem o puno stvari kao trener U-19 momčadi. Sad gledam na nogomet na drugačiji način nego kad sam bio igrač. Nedostajao mi je nogomet tijekom pauze", rekao je Jelavić.

Skyu je prepričao kako je nakon igračkog umirovljenja 2021. prvo uzeo godinu pauze od nogometa da bi se posvetio obitelji, ali se onda poželio vratiti.

Podsjećamo, nakon Hajduka, Waregema i Rapida, Nikica se skrasio na Otoku. Krenuo je od Škotske, Glasgow Rangersa, nastavio preko Evertona, Hulla, do West Hama, koji je bio njegov posljednji klub prije odlaska u Kinu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close