Navijači koji to nisu

Žestoke uvrede Modriću na Mestalli na račun njegove kose

Na Twitteru se pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako jedan navijač vrijeđa Modrića, koji se spremao za izvođenje udarca iz kuta: "Kosa ti miriše na slaninu", galamio je jedan domaći navijač...
Sport / Nogomet | 24. 05. 2023. u 00:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Twitter / Luka Modrić

Ne stišava se bura nakon utakmice na Mestalli između Valencije i Real Madrida (1:0), na kojoj su domaći navijači žestoko izvrijeđali Viniciusa, a dio uvreda zaradio je i hrvatski kapetan Luka Modrić.

Bila je to utakmica prepuna tenzija, a brazilski nogometaš zbog rasističkih uvreda prijetio je odlaskom s terena. Pokazivao je sucu navijače koji su ga vrijeđali, a danas je stigla i prva kazna. Valencija je identificirala tri navijača i kaznila ih doživotnom zabranom odlaska na utakmice zbog rasističkih uvreda.

No, sve to nije spasilo Brazilca od crvenog kartona kojeg je zaradio u sudačkoj nadoknadi, ali se stekao dojam da je i tu Vinicius ispao žrtveni jarac, a da su se VAR-soba i suci na terenu rukovodili onom - 'neka visi Pedro'.

To je neugodno iznenadilo Madriđane, koji su žestoko prosvjedovali nakon utakmice, a posebno je ljutit bio Carlo Ancelotti, koji je stao u obranu svog nogometaša.

"Kada je Vinicius dobio crveni, cijeli stadion je počeo pjevati 'majmune, majmune'. Jako sam tužan", poručio je Ancelotti.

Ako je to neka utjeha, mladi napadač Kraljevskog kluba ipak neće biti kažnjen zbog crvenog kartona.

Ipak, to nije bio jedini eksces domaćih navijača na ligaškom susretu protiv Reala. Na Twitteru se pojavila snimka na kojoj se može vidjeti kako jedan navijač vrijeđa Modrića, koji se spremao za izvođenje udarca iz kuta:

"Kosa ti miriše na slaninu", galamio je jedan domaći navijač...

Kopirati
Drag cursor here to close