"Nepoželjni!!!"

Zenica oblijepljena plakatima sa slikama nepoželjnih čelnika NSBiH i A reprezentacije

Prvi na listi "nepoželjnih" je predsjednik NS BiH Vico Zeljković, ali na plakatu se nalaze i slike izbornika Save Miloševića.
Sport / Nogomet | 20. 03. 2024. u 10:48 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fena / Zenica oblijepljena plakatima

Na nekoliko lokacija u Zenici, na panoima za javno oglašavanje, nepoznate osobe su polijepile plakate sa slikama čelnih ljudi Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i A reprezentacije, preko kojih ne velikim crvenim slovima napisano: "Nepoželjni!!!".

Prvi na listi "nepoželjnih" je predsjednik NS BiH Vico Zeljković, ali na plakatu se nalaze i slike izbornika Save Miloševića, zatim direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića te članova Izvršnog odbora NS BiH.

Plakati su, očito iz provjeda i navijačkih nezadovoljstva, osvanuli samo dan prije polufinalne utakmice dodatnih kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. godine, u kojem će "Zmajevi" u četvrtak u 20.45 sati na zeničkom Stadionu "Bilino polje" ugostiti reprezentaciju Ukrajine.

Sve ovo sugerira da će zeničkog stadion, koji je za ovu utakmicu odavno rasprodan, sutra biti poprištem i obračuna navijača bh. reprezentacije s vodstvom Saveza i reprezentacije, javlja Fena.

Kopirati
Drag cursor here to close