Iznenađenja neće biti

Zeljković: Sutra ćemo polemizirati o izboru, Milošević najbliži

"Sutra ćemo da vodimo diskusiju i ono što se kaže da polemizirao o izboru, ali je u ovom momentu Savo Milošević najozbiljniji kandidat za mjesto izbornika reprezentacije BiH", pojasnio je kratko Zeljković.
Sport / Nogomet | 28. 09. 2023. u 19:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sutra bi kako stvari stoje, uostalom kako je i najavljeno u prostorija NS BiH trebala biti održana press konferencija na kojoj će se medijima obratiti Vico Zeljković prvi čovjek saveza.

Na kojoj bi trebao biti predstavljen i novi izbornik reprezentacije, već treći u ovom ciklusu kvalifikacija za Europsko prvenstvo. I tko zna je li to posljednja promjena. Hoće li ova promjena kako to već bude, izazvati neke druge u ostalim selekcijama?

U jutarnjem programu RTRS-a gost je jutros bio upravo Vico Zeljković koji je pričao o nogometu u RS-u, Borcu za koji se nada da će krenuti stopama Zrinjskog, te na kraji i o reprezentaciji. Tako je najavio sjednicu IO NS BiH na kojoj bi se trebalo raspravljati o izboru Save Miloševića na mjesto izbornika reprezentacije.

"Sutra ćemo da vodimo diskusiju i ono što se kaže da polemizirao o izboru, ali je u ovom momentu Savo Milošević najozbiljniji kandidat za mjesto izbornika reprezentacije BiH", pojasnio je kratko Zeljković

Video: Vico Zeljković

Ostaje pitanje tko će i što polemizirati, kada su svi izbornici do sada birani jednoglasnom odlukom baš kao što su i smjenjivani. Hoće li Milošević biti iznimka? Teško. Ono što se već spominje u pojedinim medijima jeste informacija da Milošević navodno u reprezentaciju zove kapetana Partizana Svetozara Markovića. Marković je stoper i rođen je Ugljeviku. Igrao je za mladu reprezentaciju Srbije.

Kopirati
Drag cursor here to close