Težak poraz pred domaćom publikom

Željo poražen od Zvijezde, razočarani navijači utrčali u teren

Navijači izrevoltirani zbog novog poraza nakon posljednjeg sudačkog zvižduka utrčali su na teren ali je brzom reakcijom policije spriječen veći incident.
Sport / Nogomet | 28. 10. 2018. u 17:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zvijezde pobijedili su na Grbavici ekipu Željezničara s 1:0 u posljednjoj utakmici 15. kola nogometne Premijer lige BiH. 

Strijelac jedinog gola bio je Jovović u 90. minuti. 

Željezničar je još jednom razočarao svoje navijače i nakon poraza od Goška doživio još jednu blamažu od posljednjeplasirane ekipe na ljestvici.

Iako su tijekom cijele utakmice imali više od igre i stvarali prilike domaći nisu uspjeli doći do pogotka . S druge strane, gosti su se opredijelili za defanzivnu varijantu, ali su u nekoliko navrata uspjeli ozbiljno zaprijetiti Kjosevskom, koji je u 21. minuti krajnjim naporom izbacio loptu u korner nakon udarca Husića.  

Zec je u 2. minuti imao prvu priliku za Željezničar, ali je njegov udarac obranio Erić, kao i u 18. minuti. Desetak minuta kasnije pokušao je i Čurjurić s ivice šesnaesterca, ali je na mjestu i ovaj put bio golman Zvijezde. Zajmović u 29. minuti šutira oštro ali preko gola, dok minutu kasnije Krpić loše šutira iz dobre pozicije. 

U drugom poluvremenu Željezničarje konstantno napadao, a najbolju priliku imao je Zec u 72. minuti. Blagojević je prošao nekoliko igrača gostujuće ekipe i uposlio Zeca koji sa pet metara šutira iz okreta, ali Erić ponovo brani.  

U sudačkoj nadoknadi hladan tuš za oko 2.000 navijača na Grbavici. Zvijezda je izvela brz kontranapad, a Jovović glavom pogađa za pobjedu. 

Navijači izrevoltirani zbog novog poraza nakon posljednjeg sudačkog zvižduka utrčali su na teren ali je brzom reakcijom policije spriječen veći incident. 

Porazom dva sarajevska kluba u 15. kolu profitirao je Zrinjski, koji je smanjio zaostatak za Sarajevom na dva boda, a Nemanja Bilbija zauzeo je mjesto vodećeg strijelca lige, s 12 pogodaka.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close