O prosvjedu igrača

FK Željezničar: Interes Kluba je iznad svakog pojedinca

U priopćenju se ističe da su igrači financijski kažnjeni zbog "nezalaganja, loše igre i rezultata" protiv Krupe, Mladosti, Slobode i GOŠK-a
Sport / Nogomet | 24. 10. 2018. u 22:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fudbalski klub Željezničar ne prihvaća nikakvu vrstu uvjetovanja. Igrači koji trenutno nose dres FK Željezničar moraju nastaviti sa izvršavanjem svojih redovnih obveza, a u skladu sa rezultatima i pokazanim na terenu biće adekvatno i plaćeni, priopćeno je iz FK Željezničar povodom svojevrsne pobune igrača koji su danas prekinuli trening u znak prosvjeda zbog sankcija koje su im izrečene usljed loših rezultata.

U priopćenju se ističe da su igrači financijski kažnjeni zbog "nezalaganja, loše igre i rezultata" protiv Krupe, Mladosti, Slobode i GOŠK-a te u duelu Kupa BiH protiv Širokog Brijega.

''Da bi naši navijači i članovi Kluba znali pravu istinu, moramo napomenuti da je nakon pobjede protiv Zrinjskog, igračima  priopćeno da će pored isplate punih primanja za listopad imati mogućnost i da osvoje premiju u značajanom iznosu za pobjedu u vječitom derbiju sa Sarajevom.

Nakon toga, prekidom treninga, igrači su osim ozbiljnog narušavanja trenažnog procesa i priprema za duel sa ekipom Zvijezde 09, iskazali ogromno nepoštovanje prema svim navijačima, članovima i samom FK Željezničar'', navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close