Oštra kazna

Zbog noćnog izlaska iz momčadi izbacio zvijezde vrijedne 200 milijuna eura

Dvije zvijezde Cityja snimljene su u noćnom izlasku nakon 7:0 pobjede Manchester Cityja protiv Leedsa.
Sport / Nogomet | 21. 12. 2021. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ne, nisam rotirao momčad", bio je odgovor Pepa Guardiole nakon što u utakmici protiv Newcastlea nije bilo Jacka Grealisha i Phila Fodena.

Dvije zvijezde Cityja snimljene su u noćnom izlasku nakon 7:0 pobjede Manchester Cityja protiv Leedsa. Nakon toga Guardiola ih je izbacio iz momčadi za okršaj s Newcastleom, piše Index.hr.

"Zašto je igrala ova momčad? Zato što su ti igrači zaslužili igrati, a drugi nisu. U ovom periodu oko Božića moramo puno obratiti pažnju na ponašanje igrača na terenu, ali i izvan njega. Kad se ne budu ponašali prikladno, neće igrati. Moramo ostati fokusirani. Znam da je teško pred kraj godine, ali moramo", rekao je Guardiola.

Telegraph piše da je Guardiola poludio kad je u javnost procurila fotografija Grealisha i Fodena iz noćnog izlaska te kad je vidio u kakvom su se stanju pojavili na treningu idućeg dana. Izbacivanjem iz momčadi htio im je poručiti da se takve stvari više neće tolerirati u klubu.

Foden, 21-godišnjak čija je vrijednost procijenjena na 80 milijuna eura, ove sezone ima šest golova i šest asistencija u 18 nastupa. Grealish, kojeg je City platio 117 i pol milijuna eura ovog ljeta, ima tri gola i tri asistencije ove sezone.

City je i bez njih lako pobijedio Newcastle (4:0) i odvojio se na vrhu Premier lige.

Kopirati
Drag cursor here to close