Premier League

Osma uzastopna pobjeda Cityja, Chelsea bez golova

Osmu pobjedu u nizu ostvarili su nogometaši Manchester Cityja i tako zadržali vodeću poziciju na ljestvici engleske Premier lige, a u nedjelju su aktualni prvaci slavili sa 4-0 na gostovanju kod Newcastle Uniteda.
Sport / Nogomet | 19. 12. 2021. u 19:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju su aktualni prvaci Engleske slavili sa 4-0 na gostovanju kod Newcastle Uniteda.

Vodeći pogodak postigao je Ruben Dias već u 5. minuti. Cancelo je povećao na 2-0 u 27. minuti, a Riyad Mahrez je za 3-0 bio strijelac u 63. minuti. Konačnih 4-0 postavio je Raheem Sterling u 86. minuti.

U posljednjih osam prvenstvenih utakmica momčad Pepa Guardiole je osvojila sva 24 boda uz gol-razliku 24-3.

U dvoboju Wolverhamptona i Chelseaja nije bilo pogodaka, a nakon gotovo dvomjesečne stanke u sastav aktualnog prvaka Europe vratio se Mateo Kovačić. Hrvatski reprezentativac je u igru ušao u 65. minuti, a zamijenio je Hakima Ziyecha.

Manchester City drži prvo mjesto s 44 boda. Liverpool ima 40 bodova i utakmicu manje, a treći je Chelsea sa 38 bodova. Arsenal se probio na četvrto mjesto sa 32 boda. Wolverhampton je osmi sa 25 bodova, a Newcastle je predzadnji sa 10 bodova.

U drugoj utakmici koja se igrala u isto vrijeme Wolves i Chelsea su odigrali bez golova.

Mateo Kovačić se vratio nakon što je bio zaražen koronavirusom, ušao je u 65. minuti. Zadnji put je igrao 26. listopada protiv Southamptona.

   
Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close