Traže ponavljanje utakmica

Žale se Alžir i Egipat

Obje momčadi su doživjele šokantne eliminacije u izravnim borbama za plasman na SP, ali tvrde da su bili oštećeni od strane sudaca.
Sport / Nogomet | 31. 03. 2022. u 12:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što su ostali bez plasmana na Svjetsko prvenstvu u Kataru, Alžir i Egipat su podnijeli žalbe FIFA-i s molbom da se ponovo odigraju njihovi uzvrati protiv Kameruna i Senegala. Obje momčadi su doživjele šokantne eliminacije u izravnim borbama za plasman na SP, ali tvrde da su bili oštećeni od strane sudaca.

Alžirci su eliminirani od Kameruna, nakon što su u produžetku poraženi rezultatom 2:1, ali tvrde da je prvi gol rivala bio neregularan. Domaćini kažu da je jedan kamerunski nogometaš odgurnuo njihovog golmana Raisa M’Bolhija, koji je potom izgubio ravnotežu. Unatoč protestu na samoj utakmici, sudac ove utakmice nije želio pregledavati snimak uz pomoć VAR sistema.

S druge strane, Egipat je poražen od Senegala nakon izvođenja penala. Jedan od onih koji su promašili jedanesterac bio je Mohamed Salah, kojeg je nekoliko lasera zaslijepilo u trenutku kad je šutirao. I ovdje suci nisu intervenirali, zbog čega su Faraoni podnijeli žalbu.

Kopirati
Drag cursor here to close