Novi dresovi Elfa

Zab(p)lesala slova: Novi njemački dresovi za EURO 2020 s pogrešnim imenima!

Oni fanovi koji su putem online-shopa naručili dresove Jonasa Hectora (29) i Luce Waldschmidta (23) dobiti će poneko pogrešno ili slovo viška.
Sport / Nogomet | 12. 11. 2019. u 10:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: adidas/dpa / Timo Werner pokazao je kako izgledaju novi njemački dresovi

Njemački nogometni savez (DFB) službeno je u ponedjeljak predstavio novu kolekciju dresova za EURO 2020, čiji je proizvođač čuvena marka sportske opreme Adidas.

Naravno, novi dresovi ponuđeni su fanovima putem online-shopa, ali neki će se uistinu čudom čuditi kad im stignu prve pošiljke, piše Bild.

U svakom slučaju oni koji su naručili dresove Jonasa Hectora (29) i Luce Waldschmidta (23) dobiti će poneko pogrešno ili slovo viška.

Foto: Adidas / Jonas Hector neće se složiti s ovako napisanim prezimenom

Tako je umjesto imena Hector na poleđini tiskano "Hecktor", a umjesto Waldschmidt stoji "Waltschmidt".

Proizvođač sportske opreme je odmah reagirao, priznavši da im se potkrala greška, koju su odmah i ispravili te će buduće pošiljke dresova biti s točnim prezimenima igrača.

„Nažalost u našem online-shopu privremeno su se pojavili dresovi s pogrešno napisanim imenima. Pogreška je odmah ispravljena“, poručili su iz Adidasa.

Foto: Adidas / Momak se zove Waldschmidt, a ne Waltschmidt

U svakom slučaju, ako se ovakvi propusti događaju pedantnim i preciznim NIjemcima, što tek očekivati od ležernijih nacija ...

Kopirati
Drag cursor here to close