Frustracije ili...?

Za prvi gol u prvenstvu Ronaldo potrošio čak 28 udaraca!

''Dvije utakmice zaredom bez gola ne znače ništa, on zaslužuje priznanje za sve ono što je učinio za Real", kazao je njegov suigrač Marcelo.
Sport / Nogomet | 15. 10. 2017. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najlošiji start u La Ligi otkad igra za Real, postao je prava frustracija za Cristiana Ronalda, vidjelo se to i na utakmici protiv Getafea, koju je kraljevski klub ''na jedvite jade'' dobio rezultatom 2:1, upravo zahvaljujući zgoditku slavnog Portugalca.

Njegova suša u Primeri nije pratila i druga natjecanja, jer je Ronaldo ove sezone pogađao u Superkupu i Ligi prvaka.

Trebalo mu je čak 28 udaraca prema golu protivnika, dok nije postigao prvi u ovogodišnjem prvenstvu, podsjeća MARCA.

Razloge lošoj golgeterskoj formi u prvenstvu treba tražiti i u suspenziji koju je zaradio na samome početku sezone, kad je dobio crveni karton nakon odguravanja suca u utakmici protiv Barcelone.

Za Razliku od Ronalda, njegov najveći rival Lionel Messi ove sezone u La Ligi pogađa iz svih pozicija, premda se mora kazati kako Argentinac ima i dosta peha - najmanje pet puta je njegov udarac završavao u gredi ili vratnici.

Protig Getafea je Ronaldo promašivao i nemoguće, a golman Vicente Guaita je također u nekim situacijama bio više nego na visini zadatka, sve do 85 minute, kad je Ronaldo konačno 'odčepio'.

Uoči ove utakmice njegovi su suigrači izjavljivali kako uopće nisu zabrinuti po pitanju činjenice da Ronaldo još nije postigao gol u prvenstvu.

"Svi znamo što Cristiano zna i može. Dvije utakmice zaredom bez gola ne znače ništa, on zaslužuje priznanje za sve ono što je učinio za Real", kazao je njegov suigrač Marcelo.

Ipak, momčad Zinedine Zidanea je na stadionu Coliseum Alfonso Pérez u subotu bila vrlo blizu još jednog mršavog remija, osjećao se umor na igračima, od kojih su mnogi nastupali za svoje reprezentacije proteklih dana. Ulaskom Isca, igra Reala dobila je na kvaliteti i dinamici, te se čini kako je upravo on najzaslužniji što su ipak osvojili sva tri boda. Isco je diktirao igrom, omogućivši Ronaldu da se pozicionira u vršku napada, te je konačno skinuo i ''prokletstvo'' prvoga gola u ovoj sezoni.

Kopirati
Drag cursor here to close