Samo jedna asistencija

Ronaldov najlošiji početak sezone u Real Madridu

U ukupno tri utakmice španjolske La Lige, Portugalac nije postigao niti jedan pogodak, a zabilježio je svega jednu asistenciju
Sport / Nogomet | 05. 10. 2017. u 12:10 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Portugalski nogometni reprezentativac i član španjolskog Real Madrida Cristiano Ronaldo bilježi najlošiji početak sezone od njegovog dolaska u ''Kraljevski klub'', javlja agencija Anadolija.

Nakon kazne od pet utakmica neigranja zbog crvenog kartona u susretu španjolskog Super kupa protiv Barcelone, Ronaldo se vratio na teren, no nije uspio vratiti se u formu.

U ukupno tri utakmice španjolske La Lige, Portugalac nije postigao niti jedan pogodak, a zabilježio je svega jednu asistenciju, što je njegov najlošiji početak sezone u dresu Real Madrida, u koji je stigao 2009. godine.

Jedan od najuspješnijih počeaka sezone u Real Madridu Ronaldo je imao prošle godine, a tada je u prva tri kola postigao pet pogodaka i jednu asistenciju. Svih pet pogodaka Ronaldo je postigao u trećem kolu protiv Espanyola.

Godinu ranije, Ronaldo je također imao pet postignutih pogodaka u tri prva kola, od čega je po jedan postigao u susretima protiv Cordobe i Atleico Madrida, a tri puta je zatresao mrežu Deportiva La Corune.

 

Kopirati
Drag cursor here to close