Anketa među navijačima

Za ostanak Modrića u Realu čak 84 posto čitatelja Marce

Oko 84 posto čitatelja španjolskih novina Marca smatra kako bi Real Madrid trebao produžiti ugovor Luki Modriću, pokazuje anketa tog sportskog dnevnika objavljena u utorak.
Sport / Nogomet | 24. 04. 2024. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Football Espana / Luka Modrić

U internetskoj anketi utjecajnog lista prikupljeno je više od 45.000 glasova.

Na pitanje "smatraš li kako Real Madrid treba obnoviti ugovor Modriću?", njih 84 posto se odlučilo za odgovor "Da, pokazuje da zaslužuje nastaviti".

Preostalih 16 posto se opredijelilo za odgovor "Ne, njegov ciklus je već završio".

Modrić, 38-godišnji vezni igrač, najstariji je član vodeće momčadi španjolskog nogometnog prvenstva, a ugovor mu istječe za dva mjeseca, 30. lipnja. 

Jedan čitatelj je u komentaru napisao: "Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega".

"Pitanje je u kakvoj bi ulozi i s kolikom plaćom ostao. Pristane li biti šesti po redu veznjak i s 20. plaćom po visini, onda je to opcija", naveo je drugi, prenosi Hina.

Anketa je provedena nakon što je Real Madrid u raspucavanju 11-eraca izbacio europskog prvaka Manchester City u četvrtfinalu Lige prvaka, pa zatim svladao i najvećeg rivala Barcelonu pogotkom u sučevoj nadoknadi.

Modrić je u nedjelju s kapetanskom vrpcom oko ruke odigrao svih 90 minuta u pobjedi Real Madrida nad Barcelonom od 3-2. 

Modrić je izrazio želju da ostane u klubu još godinu dana, ali ne zavisni sve od njega. Klub vjerojatno ima svoje uvjete za produženje ugovora, a pitanje je jesu li oni odgovarajući.

Trener Carlo Ancelotti, koji provodi klupsku politiku pomlađivanja momčadi, ove sezone ga je 19 puta stavio u udarnu postavu, a 19 puta ga uvodio u igru s klupe za pričuve. Trener na raspolaganju ima i veznjake Bellinghama, Valverdea, Camavingu, Tchouamenija, Ceballosa, Gülera i Kroosa.

Real Madrid je početkom mjeseca poručio kako će na kraju sezone odlučiti o eventualnom produženju ugovora s Modrićem.

Modrić je s Real Madridom osvojio 24 trofeja od kada je u ljeto 2012. došao iz londonskog Tottenhama.

Kraljevski klub šest kola prije kraja prvenstva ima 11 bodova više od drugoplasirane Barcelone. U polufinalu Lige prvaka igrat će protiv Bayern Münchena. 

     
       Standings provided by Sofascore     
Kopirati
Drag cursor here to close