Nestvaran peh za Mostarca

Za Marina Aničića polusezona gotova, Dudić traži drugog stopera

Jedno od zvučnijih pojačanja Sarajeva za ovu sezonu, 33-godišnji Marin Aničić, morat će na operaciju i vjerojatno se neće vraćati na teren u ovoj godini.
Sport / Nogomet | 10. 08. 2022. u 11:59 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stoper Sarajeva Marin Aničić obnovio je svoju ozljedu koljena u svom debiju za novu momčad, a u susretu protiv Posušja ozlijedio se već u prvoj minuti i faktički prvom duelu na utakmici.

Aničić, koji će idućeg tjedna napuniti 33 godine, stigao je u redove Sarajeva iz turskog Konyaspora kao slobodan igrač, a sa Sarajevom je potpisao ugovor u trajanju od dvije godine, uz opciju dodatnog produženja za još jednu.

Video: Sažetak utakmice Sarajeva i Posušja

U Turskoj je imao velike probleme s ozljedom koljena i sada ju je obnovio, pa ga čeka operacija. To je potvrdio i trener Sarajeva Feđa Dudić.

"Aničića čeka duža pauza i mora da ide na operativni zahvat. Marinu želim da bude jak u ovom vremenu i da se što prije vrati na teren", poručio je Dudić uoči večerašnje utakmice s Tuzla Cityjem.

Dudić je najavio dolazak još jednog stopera, s obzirom na to da je i Nihad Mujakić prešao u Ankaragucu.

"Tražimo jednog stopera, a ako ćemo dovesti igrača s našim papirima mora biti u trenažnom procesu i koji je prošao pripreme, te da nema duže pauze. Jedan od tih je Aleksandar Vukotić. Ostvareni su kontakti, ali nije jedini. Tko će doći, vidjet ćemo u narednim danima. Sportski direktor radi na tome", naglasio je Dudić.

Kopirati
Drag cursor here to close