Arsenal ostaje bez Lige prvaka

Xhaka: Nismo imali mu...a

"Ne znam jesu li svi igrači bili spremni za utakmicu, ali ako nisi spreman, onda nemoj izlaziti na teren, ostanite na klupi, kući. Ovakve utakmice mogu igrati samo igrači koji imaju m..da", rekao je Xhaka.
Sport / Nogomet | 17. 05. 2022. u 08:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arsenalov roller coaster će na kraju završiti neuspjehom. Iako kada se uporedi prošla i ova sezona, mnogi će reći kako je pomak napravljen jer je ipak izborena Europa, međutim, momčad je u svojim rukama imala i to četvrto mjesto, Ligu prvaka, bez koje će kako sada stvari stoje ostati.

Arsenal je pobjeđivao i gubio u serijama. Kada je bilo najvažnije povezao je tri poraza (Crystal Palace, Brighton i Southampton), pa onda još dva u finišu (Tottenham i Newcastle). U nekim drugim vremenima, Arsenala bi od ovih pet utakmica dobio najmanje tri, ali ta vremena su očito daleko iza momčadi koju vodi...

"Ne mogu objasniti kako i zašto. Nismo uradili ništa da bi realizirali naš plan, nismo slušali trenera. Ovo je bila naša katastrofalna utakmica. Ovakvom igrom jednostavno ne zaslužujete igrate Ligu prvaka, čak niti Europsku ligu. Jeste to teško podnijeti u ovom trenutku, ali je to tako. Ne znam zašto nismo radili ono što je trener tražio od nas. Ne znam jesu li svi igrači bili spremni za utakmicu, ali ako nisi spreman, onda nemoj izlaziti na teren, ostanite na klupi, kući. Ovakve utakmice
mogu igrati samo igrači koji imaju m..da. Ovo je bila naša najvažnija utakmica sezone. Žao mi je zbog navijača koji su bili tu" zaključio je Granit Xhaka.

Kopirati
Drag cursor here to close