Pedri oblači i vedri

Xavi: Modrić i De Bruyne su sjajni, ali što se tiče samog talenta - on je najbolji

"Postoje igrači različitih profila kao što su Kevin De Bruyne, Luka Modrić... Ali na njegovoj poziciji, što se tiče samog talenta, on je najbolji na svijetu".
Sport / Nogomet | 28. 02. 2022. u 15:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U posljednjoj utakmici programa 26. kola španjolskog prvenstva Barcelona je na Camp Nou pobijedila Athletic Bilbao sa 4-0 (1-0).

Iako su briljirali Aubameyang (igrač utakmice) i Dembele (pogodak i dvije asistencije), nadareni 19-godišnji Pedri bio je igrač prevage.

"Uživamo pobjeđivati. Xavi nam je dao novu energiju i sjajne savjete. Novi igrači kao što su Aubameyang, Adama Traore i Ferran Torres dali su nam dodatnu snagu, klub je pogodio s njima. Uživamo trenutačno", rekao je Pedri nakon utakmice.

"Što se tiče samog talenta, nisam vidio nijednog igrača na svijetu kao što je Pedri. On ne voli da ga se hvali, ali moram to reći. Podsjeća me na Iniestu, iako znam što je sve on postigao. Postoje igrači različitih profila kao što su Kevin De Bruyne, Luka Modrić... Ali na njegovoj poziciji, što se tiče samog talenta, on je najbolji na svijetu", hvalio je svojeg igrača trener Barcelone Xavi Hernandez.

Kopirati
Drag cursor here to close