I Rayo Vallecano sredio Barcelonu

Xavi: Ja sam pogriješio

"Ovoga puta pogriješio sam kao trener, morao učiniti više kako bih podigao igrače," iskren je bio Xavi.
Sport / Nogomet | 25. 04. 2022. u 09:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom trenutku je izgledalo je kako Xavi radi dobar posao, kako je momčad ušla u pravi ritam a onda se opet sve promijenilo. U posljednje četiri utakmice, Barcelona je poražena tri puta. Tri puta na svom terenu, od Eintrachta, Cadiza i Rayo Vallecana. Teško probavljivo za navijače. Posebno, što su porazi došli nakon sjajne predstave protiv Real Madrida.

Ono što je u ovom trenutku olakšavajuća okolnost za Xavija i njegovu mommčad, jeste činjenica je Barcelona i dalje drugoplasirana, a s obzirom da petopasiranom Betisu bježe šest bodova, plasman u Ligu prvaka ne bi trebao postati upitan.

"Iako smo si zakomplicirali situaciju, sve i dalje držimo pod kontrolom. Još tamo u mjesecu studenom bili smo tek deveti, no ponekad se događaju stvari na koje ne možemo utjecati. Razmislimo sada o Mallorci, a do kraja sezone ostaje nam još pet finala," istakao je Xavi aludiravši na pet kola prije kraja prvenstva.

Trener Barcelone zatim je govorio o stanju momčadi nakon fantastične predstave u El Classicu kada su pregazili Real u Madridu.

"Nisam siguran što se dogodilo s igračima nakon te utakmice, bili smo u dobrom nizu pobjeda, razmišljali o borbi za naslov, a sada se moramo motivirati da uopće izborimo plasman u Ligu prvaka. Ovoga puta pogriješio sam kao trener, morao učiniti više kako bih podigao igrače," iskren je bio Xavi.

Kopirati
Drag cursor here to close