Nakon sedam godina

Willian napustio Chelsea

''Odavde odlazim uzdignute glave jer sam za dres Chelsea uvijek činio sve što je bilo u mojoj moći'', poručio je Willian.
Sport / Nogomet | 09. 08. 2020. u 17:20 Anadolija

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brazilski reprezentativac Willian napustio je ekipu engleskog prvoligaša Chelsea, za koji igrao posljednjih sedam sezona.

"Ovdje sam proveo prekrasnih sedam godina. Godine 2013. dobio sam ponudu iz Chelsea i odlučio sam tu igrati. Bila je to jedna od najboljih odluka u mom životu. Osim prvenstva koje smo osvojili, mogu kazati da sam ovdje pronašao sebe", napisao je 32-godišnji Willian u oproštajnoj poruci na društvenim mrežama.

"Postao sam bolji igrač i bolji čovjek. Na svakom treningu, utakmici i svaku minutu provedenu u svlačionici naučio sam nešto novo'', dodao je.

''Sada je vrijeme za rastanaka'', naveo je Willian te uputio pozdrav suigračima, uposlenicima kluba i svim navijačima.

"Svi ćete mi nedostajati. Odavde odlazim uzdignute glave jer sam za dres Chelsea uvijek činio sve što je bilo u mojoj moći", poručio je.

Willian je 2013. godine iz ruskog Anjia prešao na Stamford Bridge, a za Chelsea je odigrao 339 utakmica i postigao 63 gola. Za reprezentaciju Brazila zabilježio je 69 utakmica i devet golova.

Video: TOP 10: Willian Goals | Chelsea Tops
Kopirati
Drag cursor here to close