Riječi hvale

Werner: Gvardiol ima tijelo kakvo nikad prije nisam vidio, jasno mi je zašto ga svi žele

Budući da je Werner centarfor, a Gvardiol stoper, ovaj dvojac Leipziga pokušava napredovati međusobnim duelima na treninzima.
Sport / Nogomet | 23. 01. 2023. u 08:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Timo Werner klasni je napadač koji se na 'Otoku' ipak nije uspio iskazati u dresu Chelseaja, stoga se početkom sezone vratio tamo odakle je i stigao u London, te sada dijeli svlačionicu RB Leipziga s Joškom Gvardiolom. Hrvatski stoper neizbježna je tema analitičara još od Svjetskog prvenstva u Kataru, a Werner je u intervjuu za Bild imao samo riječi hvale na spomen svog suigrača, Prenose Sportske novosti.

Budući da je Werner centarfor, a Gvardiol stoper, ovaj dvojac Leipziga pokušava napredovati međusobnim duelima na treninzima.

"Gvardiol je jako nepredvidljiv i izrazito brz, sa samo 20 godina ima tijelo kakvo nikad prije nisam vidio. Može šutirati lijevom i desnom, precizno slati dijagonalne lopte.. Ne znaš što očekivati protiv njega", kazao je nekadašnji reprezentativac Njemačke, pa brzopotezno zaključio da je hrvatski stoper s razlogom jedan od najtraženijih igrača na svijetu:

"Mogu razumjeti zašto ga svi žele, a s osobne strane, najviše mi se sviđa što je nevjerojatno prijateljski nastrojen, pristojan, bistar i prizeman".

U nastavku razgovora za Bild, Werner se prisjetio dvogodišnjeg mandata na Stamford Bridgeu. U Chelseaju je uglavnom bio meta teških kritika, ponajviše zbog tragikomičnih promašaja i slabašne realizacije stopostotnih šansi. Svojedobno se javno ispričao zbog loše realizacije, a čini se da mu navijači 'Plavih' ništa nisu zamjerili.

"Još uvijek dobivam puno pisama od navijača Chelseaja, gotovo uvijek poruke su pozitivne. Mislim da im se svidjelo što sam autentičan. Mislim da je važno da i u nogometu ostaneš ono što jesi, ne moraš se uvijek pretvarati", kazao je.

Kopirati
Drag cursor here to close