Slovaci nose važnu pobjedu

Weiss: Spremali smo se da zaustavimo Bilbiju i Ćorluku

Trener Slovana Vladimir Weiss bio je zadovoljan rezultatom nakon pobjede u Mostaru, ali je poručio kako igra mora biti bolja.
Sport / Nogomet | 26. 07. 2023. u 00:39 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Slovana Vladimir Weiss poručio je nakon pobjede u Mostaru (1:0) da još ništa nije gotovo i da je ovo bilo samo prvo poluvrijeme u ogledima Zrinjskog i Slovana.

"Znali smo što nas čeka i na to smo bili spremni. Bili smo oslabljeni i jedni i drugi. Nama su nedostajali Blackman i Kucka, a uoči utakmice smo ostali i bez Vladimira, mog sina. S druge strane, njima je nedostajao Bilbija koji je njihov najopasniji igrač", kazao je Weiss poslije utakmice, dodavši kako su se za Bilbiju posebno spremali.

"Najviše smo vodili računa kako da zaustavimo Ćorluku i njegove opasne centaršute sa strane i Bilbiju koji ih obilato koristi. Na kraju Bilbija nije počeo utakmicu. Kiš je odličan igrač, ali bez Bilbije to nije ista ekipa", dodao je Weiss.

Trener Slovana kaže kako je zadovoljan rezultatom, ali da moraju biti puno opasniji. 

"Pazili smo prema nazad, ali kod kuće moramo biti puno opasniji naprijed. Zrinjski ima kvalitetu i u Bratislavi morat će ići na sve ili ništa. Prema tome, ništa nije gotovo", zaključio je Weiss.

 

Kopirati
Drag cursor here to close