Utakmica u Mostaru

Vukas o Čeliku: Kvaliteta je na našoj strani, ali moramo biti oprezni!

Vukas za Čelik ističe kako je u pitanju neugodna ekipa sa par pojedinaca koji imaju kvalitetu i mogu napraviti svakome problem.
Sport / Nogomet | 20. 09. 2019. u 12:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog dočekat će ovoga vikenda na domaćem terenu ekipu zeničkog Čelika, a trener Plemića Hari Vukas smatra kako je Zrinjski spreman za pozitivan rezultat.

''Nakon Bijeljine uspjeli smo isprati gorak ukus iz usta, a protiv Zvijezde smo bili mirni u jednoj klasičnoj utakmici i momcima mogu čestitati na igri u toj utakmici'', rekao je na početku pressice Vukas.

Za Čelik ističe kako je u pitanju neugodna ekipa sa par pojedinaca koji imaju kvalitetu i mogu napraviti svakome problem.

''Idemo sa svojom pričom, vratili smo se sa Kup gostovanja, sa puta koji nije bio nimalo lagan, i sad idemo dalje. Kvaliteta je na našoj strani, igramo pred domaćom publikom i nadam se da će se oni odazvati ovoj utakmici'', rekao je strateg mostarske ekipe.

Napominje kako Čelik kući igra dobro , što se moglo vidjeti protiv Želje i Sarajeva. 

''Pokazali su i kvalitetu u gostima, nakon čega moramo biti oprezni'', rekao je Vukas.

Kada je u pitanju dosadašnji rezime sezone, dodao je kako je u proteklih osam kola moralo i moglo biti bolje.

Foto: Bljesak.info / Konferencija za medije uoči utakmice sa Čelikom

''Zadnjih par kola nije baš bilo bajno, ali nećemo se izvlačiti. Moja odgovornost kao trenera je najveća i smatram da to nije to. Uz to sve, poljuljao nas je dosta poraz u Bijeljini koji nismo očekivali. Ako gledamo na osam kola do sada, moralo je biti bolje i moglo je biti bolje'', zaključio je šef stručnog stožera Zrinjskog.

Kada je u pitanju zdravstveni bilten igrača, za utakmicu protiv Čelika neće konkurirati Tičinović, Stanić i Stojkić.

Utakmica Zrinjski - Čelik na rasporedu je u nedjelju, 22. rujna, s počekom u 16.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close