Preventivna akcija

VIDEO | Na putu za Gradačac: Policija pretresla navijače Zrinjskog

Marić je istaknuo kako nije bilo nikakvog narušavanja javnog reda i mira, te da kako su pojedini mediji naveli, službeno ne može potvrditi da su pronađene 'palice i drugi predmeti koji bi mogli biti korišteni u obračunu'.
Vijesti / Flash | 18. 09. 2019. u 11:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripadnici MUP-a HNŽ zaustavili su oko 10 sati navijače HŠK Zrinjskog u Željuši sjeverno od Mostara u sklopu preventivne akcije, potvrđeno je za Bljesak.info iz MUP-a HNŽ.

''Policija je preventivno zaustavila pet, šest kombija sa navijačima HŠK Zrinjskog kako bi uradila pregled navijača'', potvrdio je za Bljesak.info Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ.

Marić je istaknuo kako nije bilo nikakvog narušavanja javnog reda i mira, te da kako su pojedini mediji naveli, službeno ne može potvrditi da su pronađene 'palice i drugi predmeti koji bi mogli biti korišteni u obračunu'. No, na fotografijama s mjesta pretresa vide se palice.

Istaknuo je kako je riječ o standardnoj sigurnosnoj mjeri te će, nakon što se uradi sigurnosna prosudba, donijeti odluku o nastavku, odnosno zabrani puta za Gradačac.

Foto: Čitatelj / Policija pretresla navijače Zrinjskog

Podsjećamo, navijači Zrinjskog u ranim jutarnjim satima u kombijima su krenuli na gostujuću utakmicu u Gradačac gdje njihov klub danas igra protiv Zvijezde u okviru šesnaestine finala Kupa BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close