Nije platio porez

Vučiniću prijeti zatvor

Tužiteljstvo Vučinića tereti za utaju poreza u iznosu od 13 milijuna eura, te da je od 2014. do 2017. godine trebao platiti porez u Italiji što on nije učinio. Za to traže kaznu zatvora u trajanju od četiri godine!
Sport / Nogomet | 26. 09. 2023. u 00:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mirko Vučinić, bivši crnogorski reprezentativac, mogao bi završiti u zatvoru. Talijanski mediji tvrde da će konačna odluka biti donesena 19. listopada, a njegov odvjetnički tim žustro radi na tome da oslobodi svog klijenta.

Vučinić je bio ubojiti golgeter koji je igrao za Srbiju i Crnu Goru, a kasnije samo za Crnu Goru. Na klupskom planu, najveći trag ostavio je u Seriji A, gdje je nastupao za Lecce, Romu i Juventus. Karijeru je završio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u Al-Jaziri.

Tužiteljstvo Vučinića tereti za utaju poreza u iznosu od 13 milijuna eura, te da je od 2014. do 2017. godine trebao platiti porez u Italiji što on nije učinio. Za to traže kaznu zatvora u trajanju od četiri godine! Njegova obrana pokušava dokazati da je on plaću primao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a ne u Italiji.

Kopirati
Drag cursor here to close