Bolji od naših političara

Vruća debata Roy Keanea i Jaimea Carraghera

"Znam da Ronaldo sam neće riješiti probleme Manchester Uniteda, ali ne vraćaš Ronalda u Man United da sjedi na klupi", tvrdi Keane.
Sport / Nogomet | 01. 12. 2021. u 20:33 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon utakmice između Chelsea i Manchester Uniteda, u studiju SKY Sportsa povela se zanimljiva rasprava o tome da li je Cristiano Ronaldo trebao početi utakmicu i zbog čega je ostao na klupi. Roy Keane, legenda Uniteda je bio poprilično ljut, pomalo i glasan zastupajući svoj stav o tome kako je Cristiano trebao početi utakmicu.

"Ronaldo nije igrač kakav je bio, ali on i dalje daje golove. Znam da neke utakmice možda i ne mora igrati, s vremena na vrijeme može ostati na klupi, ali utakmica protiv Chelseaja nije jedna od tih. Čovjek se vratio u Manchester United da pomogne, da podigne momčad, a završi na klupi u jednoj takvoj utakmici. Znam da on želi igrati ovakve utakmice. Bez obzira koliko ima godina i kako igra, kada je on na terenu, ako razmišljate kome dati loptu, odgovor je jasan, Ronaldu. Znam da Ronaldo sam neće riješiti probleme Manchester Uniteda, ali ne vraćaš Ronalda u Man United da sjedi na klupi. Naravno da neće započeti svaku utakmicu, ali ovo je Chelsea u gostima gdje bi United mogao zabiti jedan ili dva gola iz kontra napada, a tu je Ronaldo najbolji", govorio je poprilično isfrustrirani Keane.

Njega je dodatno razljutila konstatacija Jaimea Carraghera, kako je United uzeo Ronalda da ovaj ne bi otišao u Manchester City.

"Je li sada dolaskom Ronalda, Manchester United bliži naslovu prvaka? Ne, nije". Govoriš o tome kako Ronaldo postiže golove, ali nogomet je timska igra. Ako potpišeš nekog igrača koji ima 36 ili 37 godina, teško da možeš praviti neke planove na duži period, na četiri godine. Svi planovi su ti vezani za jednu sezonu, dodao je Carragher.

Keane nije popuštao, pa je rekao kako se već sada dolazak Ronalda isplatio, jer je United prošao dalje u Ligi prvaka, to znači i nešto novca u kasi, cijene dionica su porasle. Rasprava je bila poprilično žestoka, da se čak oglasio i legendarni pjevač Sir Rod Stewart koji je kritizirao Irca.

"Mislim da Roy ponekad zna biti pomalo nasilan.Mislim da postoji način da izneseš svoje mišljenje, a on je previše agresivan.Bio je vrhunski igrač, ali mislite li da bi s takvim pristupom mogao biti dobar menadžer?" upitao je legendarni pjeva

Video: Debata u studiju 

.

Kopirati
Drag cursor here to close