Odlično ispunjene tribine

Vrhunske utakmice na EVONA Ligi MZ Mostara začinit će dolazak igrača HŠK Zrinjski

Igrao se mali nogomet na razini završnica jačih komercijalnih turnira.
Sport / Nogomet | 14. 07. 2023. u 09:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri vrhunske utakmice smo gledali u četvrtak večer na EVONA Ligi MZ Mostara.

Igrao se mali nogomet na razini završnica jačih komercijalnih turnira. Prvo su igrači Avenije nadmudrili ali i nadigrali momčad Kruševa. Avenija je ciljano kasnila s izlaskom na teren, onoliko koliko je to dopušteno po pravilima, kako bi dobila na vremenu do dolaska Marina Sutona, najboljeg igrača te momčadi koji je kasnio na utakmicu.

Foto: PR / EVONA Liga MZ Grada Mostara

To se isplatilo jer upravo je Suton, koji je kasnio na utakmicu, sa svoja 4 gola bio prevaga u pobjedi od 7:3. Pred dobro ispunjenim tribinama najbolju utakmicu dosadašnjeg dijela natjecanja odigrali su Balinovac i Bijeli brijeg.

Foto: PR / EVONA Liga MZ Grada Mostara

Nakon velike borbe i odlične igre završilo je bez pobjednika 5:5. Publika je jednostavno samo mogla uživati u takvoj utakmici. Branitelj naslova Centar 2, bez par svojih najboljih igrača, slavio je s 3:1 protiv Ilića.

Foto: PR / EVONA Liga MZ Grada Mostara

Natjecanje se nastavlja večeras a vrhunac večeri se očekuje u 20:45 sati kada se kao gosti na EVONA Ligi MZ očekuju nogometaši Zrinjskog.

Foto: PR / EVONA Liga MZ Grada Mostara

Nogometaši i stručni stožer Zrinjskog već tradicionalno navraćaju na mostarsku ligu. Kroz godine se ta suradnja produbila. Za brojne navijače Zrinjskog, posebno one najmlađe, njihov dolazak na igralište iza 10. osnovne škole je uistinu veliki događaj. Tom prilikom organiziraju se prigodna natjecanja za najmlađe, kao i prigodne nagradne igre, a slično se može očekivati i ovog puta.

Foto: PR / EVONA Liga MZ Grada Mostara

Organizatori EVONA Lige MZ Mostara ovim se putem zahvaljuju HŠK Zrinjski na svemu što je mostarski klub učinio prema ovom popularnom natjecanju te su sve svoje članove pozvali da podrže Zrinjski na svim utakmicama koje mostarski klub bude igrao ovog ljeta u Europi. Izrazili su nadu kako će mostarski prvak ovog ljeta postati prvi klub iz BiH koji će izboriti grupnu fazu nekog UEFA- inog natjecanja.

Foto: PR / EVONA Liga MZ Grada Mostara
Kopirati
Drag cursor here to close