Jad, suze, ridanje

Vratar Schalkea posramljen protiv Kölna: "Nübel van!" čulo se s tribina

Između Nübela i navijača Schalkea već je zavladalo ledeno doba, nakon njegova potpisa za Bayern, a uz ovako katastrofalnu formu, ne žele ga više ni vidjeti na Veltins-Areni.
Sport / Nogomet | 01. 03. 2020. u 05:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bild / Igrači Schalkea ohrabruju svog utučenog vratara Alexandera Nübela

Nadareni njemački vratar Alexander Nübel, kojem predviđaju veliku karijeru i kojeg smatraju novim Manuelom Neuerom, doživljava uistinu teške trenutke nakon potpisa za Bayern.

U porazu Schalkea od Kölna (0:3) Nübel, koji ovoga ljeta prelazi na Allinaz Arenu, doživio je zvižduke publike i povike "Nübel van!", a sve zbog nesvakidašnje vratarske pogreške.

Nažalost, pogreška na ovoj utakmici nije jedina u posljednje vrijeme. Prošloga su tjedna u porazu od Leipziga navijači nebesko plavih uistinu čupali kose zbog nastupa mladog vratara.

Međutim, ovo što mu se dogodilo protiv Kölna, uistinu je amaterski. Loptu koju je već imao u rukama, ispustio je i dozvolio da mu kroz noge uđe u mrežu. Bilo je to konačnih 3:0 za Köln.

Službena statistika kaže kako je to Nübel već četvrta teška pogreška, a jedino je u Bundesligi rame uz rame s njim vratar Augsburga Koubek, koji također prima golove na komične načine.

Siroti Nübel sad vjerojatno Boga moli da ga trener ne postavi na gol u utorak, kada im u goste dolazi upravo Bayern, a u pitanju je kup utakmica.

Između Nübela i navijača Schalkea već je zavladalo ledeno doba, nakon njegova potpisa za Bayern, a uz ovako katastrofalnu formu, ne žele ga više ni vidjeti na Veltins-Areni.

Koliko je vratar bio frustriran, svjedoči činjenica da se nije usudio prići navijačima nakon što je utakmica završena, ali su ga kolege potom potaknuli da im se ipak pridruži. Publika je odmah započela s povicima i zvižducima.

Foto: Sky Sport / Alexander Nübel prima gol kroz noge - loptu je ispustio iz ruku

"Prvo moramo prespavati ovu utakmicu, a odluku hoće li Nübel nastupiti u kupu donijet ću najkasnije na sami dan utakmice", kazao je trener David Wagner (48), kojem očito također nije jasno zbog čega njegov vratar čitavu sezonu loše brani.

Wagner je i bez ovih problema pod pritiskom, jer je već šest utakmica zaredom bez pobjede u prvenstvu. Izgube li u kupu od Bayerna, što nije nemoguće, i sam će trener doći na sličan udar navijača.

Inače, Schalkeovi ultrasi poznati su kao jedni od najnezgodnijih navijača u Bundesligi. Pred njima su mnogi igrači plakali i ispričavali se, a bilo je i slučajeva kad su tjerali kapetane momčadi da skinu kapetansku vrpcu.

Kopirati
Drag cursor here to close